![]() |
|
|
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Kalendarz | Szukaj | Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
8.00 Uroczyste otwarcie obchodów III-lecia Forum przez Sirnowego, woytka, Koena, reyka i Mike'a.
Odśpiewanie hymnu Forum przez reykjavika lub Edytę Górniak (Edyta jeszcze nie potwierdzona). 9.00 Referat Andrzeja Z. "O wyższości Wróbla nad Kiełbikiem". 10.00 Kopanie kuli. 11.00 "Urzekła mnie Twoja historia" - plankton opowiada marmarowi o jego fascynacji Legią. W tle genezyp zapewnia oprawę pirotechniczną. 12.00 Kopanie kuli 13.00 piter - Pokaz mody - "Gustowne i skromne nakrycia głowy" 14.00 Kopanie kuli 15.00 Referat wolaka "Sam szyję flagi - nowe trendy w ruchu ultras" 15.20 Krótka ocena referatu przez Robiego. 15.25 Bardzo krótkie kopanie kuli 15.30 Kawior - poradnik turystyczny - "Jak tanio i nieświadomie zwiedzić Kraków i Radom" 16.00 Talk show "Żyjemy tu jak w jednej wielkiej rodzinie"- prowadzący Lleyton i Sebek. Uczestnicy: Kaczanek, Bocian, Marko, Łukasz vel Obs. 17.00 Kopanie kuli 18.00 Mike - ogłoszenie wyników ostaniego losowania Totolotka 18.10 "Co się stało z Warsem74" - odtworzenie na telebimie przesłania redaktora Kmiecika do Forumowiczów. 19.00 Kopanie kuli 20.00 Referat Borracho - "W jakim składzie grała reprezntacja Bułgarii w meczu w Albanią w czerwcu 1954 roku" 20.54 Jedno kopnięcie kuli 20.55 "Wybacz mi" - program z udziałem Mixela i Lebila 21.00 Kopanie kuli 22.00 yusta - poradnik internetowy dla lamerów- "Jak wpisać sie na 4 forach w ciągu 1 minuty" 23.00 Kopanie kuli (przy właczonych światłach samochodów) 23.30 "Ktokolwiek widział ktokolwiek wie" autorski program galla anomina w sprawie poszukiwań "Zwierzaka* i Piotrka" 24.00 Uroczyste zamknięcie obchodów - Odśpiewanie capstrzyka przez reyka. |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|